YRITYS

Kelloliike J. Mäkelä Oy

HISTORIAA

Kelloliike J Mäkelän perusti kelloseppä I.N. Mäkelä vuonna 1922. Liikkeen ensimmäisissä omissa korulaatikoissa luki I.N. Mäkelä, mutta kelloseppä Mäkelää kutsuttiin koko hänen ikänsä Nikolaiksi. Nikolai Mäkelä syntyi vuonna 1883. Vamistuttuaan kellosepäksi hän toimi aluksi kelloseppänä Laitilassa ja Helsingissä, kunnes muutti Loimaalle ja perusti ”Uuden kelloliikkeen.”

Paikallislehden 70-syntymäpäiväilmoituksessa häntä luonnehdittiin näin: ”Kelloseppä Mäkelä tunnetaan taitavana ja rehtinä ammattimiehenä ja siksi hänellä onkin varsin laaja asiakas- ja ystäväpiiri kautta laajan Loimaan seudun.”

1970-luvun alussa Eino ja Liisi Mäkelä jatkoivat Mäkelän kelloliikettä. Vuonna 1989 heidän poikansa Jyrki ja hänen puolisonsa Agneta ostivat liikkeen. 1994 lokakuussa Jyrki menehtyi auto-onnettomuudessa ja siitä lähtien liike on ollut Agnetan luotsauksessa.

KULTASYDÄN-KETJU

Kelloliike J Mäkelä on kuulunut vuodesta 2011 Kultasydän-ketjuun. Aiemmin liike oli osa Caratia-ketjua. Nuorekas ja raikas myymälä päivittyy ajanhengen mukaisesti niin sisustukseltaan kuin mallistoltaan. Myymälä saakin paljon kehuja kauniista miljööstään, josta on muuten palkittukin. Olisikohan Nikolai uskonut, että jonain päivänä hänen perustamansa yritys löytyisi myös netistä verkkokaupan muodossa. Voimme ylpeinä esitellä seutukunnan laajinta valikoimaa, johon tullaan usein tutustumaan kauempaakin!

Tervetuloa myymäläämme tai tee ostoksesi verkkokaupassamme osoitteessa https://shop.kelloliikejmakela.fi, valikoima uudistuu joka päivä!